Træn derhjemme med en slyngetræner

shutterstock_280983944

En slyngetræner er et forholdsvis nyt træningsredskab. Det er samtidig et ret simpelt redskab, som hverken fylder op, vejer noget særligt eller er svær at bruge.

Du kan træne med den derhjemme, eller du kan tage den med ud i naturen, hvor du kan finde et egnet sted at slynge den op på.

Hvad er en slyngetræner?

En slyngetræner er et ret simpelt træningsredskab. Det består egentlig bare af et langt kraftigt elastikbånd, hvorpå der er monteret et par håndgreb i hver ende.

Midt på elastikbåndet sidder der en metalring, og i den ring sidder det bånd, som skal slynges op på et højere sted, som kan holde den, mens du trækker i elastikken.

Det kan for eksempel være på det øverste af en dør eller oppe i et træ. Med din egen kropsvægt trækker du så i elastikken på forskellige måder, og du er i gang med dine øvelser.

Hvad træner du med en slyngetræner?

Med en slyngetræner kan du træne styrke og udholdenhed. Da den kan bruges på forskellige måder, så er det en rigtig god allroundtræner. Du kan træne de fleste dele af kroppen, og en slyngetræner kan bruges af alle mennesker.

For at få god inspiration til, hvordan du kan træne med din slyngetræner, så kan du kigge på de DVD’er, der findes. Inde på Folkebladet.dk vil du også kunne læse mere om, hvordan en slyngetræner kan bruges og blive henvist til en god test, der også omtaler forskellige modeller og deres fortrin.

Slyngetræning er sjovt

Når du skal træne effektivt, så må det godt både være hårdt og sjovt på én gang. Det er det med en slyngetræner. Det med, at den er elastisk, gør sit il, at det er sjovt at bruge den. Det er lidt lige som med en trampolin. Det er også sjov og motion på samme tid.

Når det er sjovt at træne, så vil du nok også komme til at bruge den mere og til at tage nogle omgange mere, når du er i gang med den.

Du kan hele tiden finde på nye øvelser selv, og hvis du tager slyngetræneren med udenfor, så vil du nok også kunne finde på nye steder at sætte den fast på. Det gør denne form for træning til en sjov træningsform, hvor du selv kan udtænke nye idéer med den.

Den er bestemt ikke dyr at købe, så det er et billigt og underholdende træningsredskab.

Written by