Trægulv i eg kan du ikke komme udenom

Egetræsgulv

Nogle gange kan man godt få brug for, at der sker lidt forandring i hjemmet. Nogle gange skal der blot ganske få ting til, mens at der andre gange, skal ske noget helt anderledes. Nogle vælger at male væggene i hjemmet, mens at andre køber nyt interiør til boligen, såsom et nyt spisebord eller en ny sofa. Forandring i hjemmet kan dog også betyde nye gulve, og især trægulve i eg er blevet populære i de danske hjem.

På udkig efter et egetræsgulv? Læs om fordelene herunder

At vælge det helt rigtige trægulv kan være lidt af en udfordring. Ikke mindst fordi, at det er en større investering at anskaffe, og skal man samtidig have en tømrer til at montere gulvet, så er investeringen endnu tungere.

Derfor er det vigtigt, at du nøje sørger for at undersøge, hvilket egetræsgulv du skal have. Derefter er det vigtigt at afklare, hvilken slidstyrke du skal vælge.

Et egetræsgulv får hjemmet til at ose af kvalitet og eksklusivitet, og det har ikke kun et pænt, visuelt udtryk. Det er også meget holdbart og nemt at rengøre. Egetræ er en hård træsort og træet i egestammens kerne har en enorm styrke. Egetræ har gennem generationer været anvendt til byggematerialer. Det skyldes nemlig, at når træet skal anvendes til byggematerialer, så så er der naturligvis et krav omkring lang holdbarhed. Et egetræsgulv fra fabrikanten Moland udmærker sig ved en høj styrke, og ved deres særlige, høje kvalitet. Flere af egetræsgulvene er også FSC- og / eller PEFC-certificerede – det vil sige, at egetræet er dyrket under bæredygtige forhold.

Læs mere om egetræsgulvene på www.moland.dk

 

Written by