Top 5: De vigtigste accessories denne sommer

accessories

Endelig! Sommeren har i den grad gjort sit indtog, og landet over hiver folk synkront den støvede havegrill, den store parasol og de gamle havemøbler frem. Men den dundrende varme og solens skarpe stråler er også startskuddet til en drastisk ændring af vores påklædning og generelle personlige fremtoning. Slut med at gemme sin blege krop bag vamsede sweatere og goddag til en let og behagelig stil. Lette kjoler, t-shirts og tynde bukser bliver gravet frem fra dybet, og det samme gør de små tilføjelser, som sætter prikken over i’et: Accessories.

Men hvilke accessories er must have, når vi snakker sommeren 2018? Det får du fem gode bud på her.

Silketørklædet

Et tørklæde er måske ikke umiddelbart synonym med sol, sommer og høj luftfugtighed. I hvert fald ikke hvis man taler om store uldtørklæder. Heldigvis findes der et utal af varianter – også i den mere lette afdeling, som medvirker til at give den personlige stil et ekstra pift. Blandt andet lækre og farverige silketørklæder er populære til sommer-outfittet, fordi de både er smukke rent visuelt, og fordi de kan anvendes på forskellige måder. På traditionel vis over halsen, når de lidt lavere aftentemperature nærmer sig, som et anderledes bælte eller som pandebånd. Mulighederne er uendelige, og derfor er silketørklæder et must have, når du skal klædes på til sommeren.

Du kan blandt andet finde et stort udvalg af tørklæder i forskellige varianter hos Pashminawear.

Smykker

Man siger, at diamanter er en piges bedste ven, men mindre kan nu også gøre det. Vi kommer dog ikke uden om, at smykker er uundværlige, når sommerstilen skal være i top. Ingen mennesker er ens – og heldigvis for det. Derfor kan det være vanskeligt at diktere moden, når det handler om smykker. Det er i høj grad op til den personlige stil. Men overordnet set er det et hit med forholdsvis simple smykker i enten guld eller sølv. Prøv eksempelvis at lege med længderne på halskæderne og størrelsen på armbåndene, og find på dem måde frem til, hvordan din foretrukne stil er.

Ure

Er du vant til at gå med ur? I så fald vil du komme til at føle dig nøgen, hvis du en dag glemmer at tage det på. Dels er det jo et ganske praktisk værktøj, når man skal bestemme klokken, men uret er efterhånden mere blevet til et must have som smykke. Også her er det individuelt, hvad man sværger til, men lette og mindre bombastiske ure fungerer godt i sommervarmen. Har du et gammelt ur liggende, kan du eksperimentere med at udskifte den oprindelige rem med en i stof. På den måde kan du kombinere en klassisk skive med et en mere moderne rem, hvilket giver et fedt udtryk.

Stråhatten

Hatte er i den grad på vej tilbage i modebilledet – i særdeleshed stråhatten. Den er ikke længere forbeholdt ældre damer, men er blevet en fast del af sommerkollektionen hos mange piger og kvinder. Stråhatten er behagelig at have på, da hovedet får mere luft end under andre hatte, og samtidig er den med til at skærme for solen. Du kan finde flere varianter af stråhatte og tilføje dem dit eget touch – eksempelvis ved at binde førnævnte silketørklæde omkring. En uundværlig ting, hvis du eksempelvis skal på festival.

Solbriller

Det samme kan man sige om solbriller, som vel nok er det ultimative symbol på sol og sommer. Solbriller har altid været et hit, fordi det både opfylder en praktisk og æstetisk funktion. Moden inden for solbriller skifter nærmest fra sæson til sæson, men det vigtigste er, at du finder en brille, der passer din hovedform. Brillen kan være nok så moderne, men hvis den slet ikke er skabt til dig, er det bedre at finde alternativer. Solbriller findes i alle prisklasser, og det er værd at overveje, hvornår du har tænkt sig at bruge dem. Et par designerbriller er ikke det optimale på en festival, medmindre du har store selvdisciplin under indtagelse af alkohol.

Written by