Sådan kan du få råd til at flytte hjemmefra

money-2724241_640

Når man kommer over de atten år og pludselig får lov til at køre bil, købe alkohol og komme ind på diverse natklubber, kan ordet ”voksen” godt begynde at føles passende. Og en ny  selvstændighedsfølelse begynder at fylde mere og mere. Derfor går der heller ikke mange år, før de fleste vælger at flyve fra reden og finde en lejlighed for sig selv. Dog kan dette være en meget stor omvæltning, og nogle kan komme ud for ikke at være godt nok forberedt på de mange omkostninger, der er ved at flytte og bo for sig selv. Der er dog måder hvorpå, man kan få styr på økonomien, så man kommer sikkert ind i starten på sit voksenliv.

Læg et budget eller tag et lån

Det første der kan gøres inden udflytningen er at skabe sig et overblik over den økonomiske situation, og finde ud af hvilke beløb der skal bruges på faste udgifter som for eksempel husleje og elektronik. Herefter kan andre udgifter, som for eksempel udgifter på mad og andre dagligdagsting, tages med i beregningerne. Når der er et budget at gå ud fra, er det også lettere at forholde sig til, hvor mange penge der eventuelt skal spares op, eller måske hvor mange penge der eventuelt skal lånes. Der kan være mange forskellige måder at låne penge på, så der kan derved også nemt findes et lån der passer til den enkeltes behov og livsstil.

LÆS OGSÅ: Sådan finder du det bedste kviklån

Få pengene med det samme

Hvis der er brug for et hurtigt lån, der kan sætte skub i tingene, og hvor pengene kommer ind på kontoen i løbet af få dage, kan et mobillån være en mulighed. Lånet kan foretages via mobiltelefonen og tager ikke mere end et par minutter. Med et mobillån er der desuden heller ikke behov for, at man stiller sikkerhed i en værdigenstand som for eksempel et hus, en bil eller lignende – hvilket gør det en oplagt mulighed for unge. Man ansøger om lånet ved at sende sine personlige oplysninger, samt det ønskede beløb man vil låne, til låneudbyderen, og så længe man ikke er registreret i debitor registeret eller RKI, vil lånet blive godkendt forholdsvis hurtigt derefter.  

Written by