Sådan gør du boligindretningen til en leg

”Boligindretning? Let? Nej!” Tænker du måske. Måske føler du, at du faktisk har en vis ide om, hvad du synes er pænt, og hvad du synes ikke er, men alligevel finder du det ufatteligt svært, når du så står i møbel-eller livstilsforretningen.

Måske føler du, at den indretningsopgave du står overfor, virker uoverskuelig. Hvis du kan identificere dig med ovenstående bekymringer, eller hvis du bare godt kunne bruge vejledning og nogle gode råd, så er der hjælp at hente

 

For med disse tips og tricks, bliver du holdt i hånd hele vejen gennem

 

Step-by-step:

For at gøre opgaven du står overfor mere overskuelig, kan det være en god ide at starte med at få nogle ting på plads inden, at du kaster dig ud på markedet.

 

  • Specificer din stil. Det kan være en stor hjælp, når du står overfor en indretningsopgave, at du er klar over, hvilket resultat du arbejder hen imod.

 

  • Find din røde tråd. Ingen vil ende med en bolig, der skriger stilforvirring. Du behøves ikke at kunne identificere dig med én enkelt stil, såsom minimalistisk eller nordisk. Faktisk er en lille ting som farvekoordinering noget, der udtrykker forståelse for stil. Find måske 2-3 farver, som kan være gennemgående i hvert rum. Disse farver kan komme til udtryk i form af f.eks. et kelimtæppe, Hammam-håndklæde eller gennem keramik.

 

Når du har styr på, hvad du går efter, er du klar!

 

Til inspiration er der her nogle forslag til, hvad man kunne tilføje af lækre kvalitetsdetaljer:

 

  • Puder! Du tænker det måske ikke, men puder er en fantastisk detalje. Du kan med fordel vælge kelimpuder

 

  • Plakater er utroligt gode til at ”fylde” rummet, og sikre dig, at der ikke er for mange tomme, hvide vægge

 

Åben op for en verden af indretning – se mere her

 

 

Written by