Overvejer du at holde en fed fest?

shutterstock_408425989

I en travl og hektisk hverdag kan det være svært af finde overskud til det ekstraordinære. Mange af os arbejder fra tidlig morgen til sen eftermiddag fem dage om ugen. Og derfor har vi med god grund ikke mange kræfter til at slå os løs i weekenderne. Men det viser sig faktisk, at det at slå sig løs og feste med dem vi holder af, det giver mere overskud i hverdagen. Derfor skulle du tage og overveje at holde en fest. Er du lidt rusten i partygamet, så læs med her, hvor festens forberedelser og positive sider bliver belyst.

Forberedelserne inden festen

Det er enormt vigtigt at have styr på forberedelserne til din fest. Men inden du sukker og fortæller dig selv, at det har du hverken tid eller overskud til, så vid, at det faktisk kan være ret sjovt. For eksempel kan du inden din fest sørge for at have styr på dig selv. Sørg for, at du ser godt ud og overskuddet vil komme af sig selv. Det er også vigtigt at have styr på indkøbene. En af de ting, som man ofte glemmer i farten er isterninger. Is er vitalt for at festen skal have et præg af kvalitet. Arranger festen sammen med en kammerat, og turen i indkøbscenteret vil være en sand fornøjelse, hvor man går og forestiller sig, hvor fed en fest man kommer til at holde.

Når festen endelig går i gang

Festen i sig selv skal selvfølgelig indeholde nogle velkendte elementer såsom musik, drinks og ikke mindst højt humør. Det er dog ikke altid lige let at få disse grundelementer til at gå op i en højere enhed. Hvor mange gange har man ikke været til en fest, hvor musikken simpelthen er det modsatte af, hvad man forbinder med festligt? Vi har alle forskellig musiksmag, hvorfor det kan være udfordrende at gøre alle gæster glade. Løsningen på dette problem er dog faktisk rimelig lige til. Det er nemlig muligt at booke en DJ som er vant til at skulle ”please” alle forskellige aldre og den dertil kommende varierende smag i musik.

På samme måde, kan det medføre utilfredshed blandt dine gæster, hvis drikkelse til festen ikke møder deres forventninger. Utilfredsheden er heller ikke uberettiget, når man bliver præsenteret for en halvlunken drink med gin og juice eller et glas papvin. Men frygt ej, her er der også hjælp at hente. På Cocktailkursus.dk finder du diverse løsninger. Du kan blandt andet få professionelle bartendere til at lave drinks til festen, eller du kan få dem til at undervise dig og dine i, hvordan man laver de ypperste cocktails.

Med alle disse aspekter til din fest, musik, drinks, og dig selv, den selvsikre vært i centrum, er der intet, som står i vejen for, at aftenen bliver helt legendarisk. Du vil høre den glade summen af dine tilfredse gæster, og det er her, du ved, at du har fået stablet en fremragende fest på benene. Det er dog vigtigt her at tilføje, at man som vært skal passe på med ikke at glemme sig selv. Dermed følger det sidste råd; husk, at du også skal tillade dig selv at have en hyggelig aften. Som vært har du selvfølgelig et ansvar for, at dine gæster hygger sig, men du må ikke glemme dig selv i det hele, da du jo i bund og grund holder festen, fordi du gerne vil tilbringe en festligt aften i selskab med dine venner. Derudover, kan det også have en negativ effekt på dine gæster, hvis de kan se, at du stresser rundt.

Får du alle disse elementer i processen til at gå op i en højere enhed, er du sikret succes. Dine gæster vil gå glade hjem, og din fest vil være det helt store samtaleemne de næste mange gange. Du vil også indse, at du har fået større overskud, og måske endda allerede begynde at gå og glæde dig til næste gang, at du skal holde en fed fest.

Written by