Opgrader din søvn med en kontinentalseng

Opgrader din søvn med en kontinentalseng

Der er flere ting, du kan gøre for at opgradere din søvn. Uanset om du døjer med søvnproblemer, eller du egentlig sover ok om natten, så vil du kunne mærke en markant forbedring, hvis du får en bedre seng at sove i.

En af de bedste slags senge, der findes, er en kontinentalseng. Hvis du har sådan en seng af god kvalitet, så har du i hvert fald gjort noget rigtig godt for din nattesøvn.

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng består af flere forskellige lag, som tilsammen bliver til en relativ høj seng, som du sover fantastisk godt i. Nederst i den lagdelte seng er der en høj springmadras, og oven på den ligger der et skridsikkert lag, som skal sørge for, at topmadrassen ligger, hvor den skal. Helt på toppen ligger der en tyndere rullemadras, som dels kan vaskes og dels kan beskytte madrassen. Dermed kan både topmadrassen og springmadrassen holde i længere tid.

En kontinentalseng kan fås både i en enkel- og en dobbeltseng. Den kan fås i forskellige dimensioner, og du kan få den med eller uden sengegavl.

Hvilken kontinentalsen skal du vælge?

Uanset hvilket mærke du vælger at få din nye seng i, så bør du vælge en, der er af en god kvalitet. Her kan du blandt andet være opmærksom på, hvor gode fjedre der sidder i madrassen og hvor tæt, de sidder. Det siger meget om kvaliteten. Læg også mærke til, hvilken polstring, der er i madrassen.

Du kan i øvrigt sagtens vælge to forskellige fastheder på madrasserne i en dobbeltseng. Det er meget praktisk. Hvis du gerne vil vide mere om, hvad du skal være særligt opmærksom på i forhold til kontinentalsenge, så kan du læse noget om de mest anbefalede af dem. Der bliver du præsenteret for en kontinentalseng test, hvor fem af de bedste modeller bliver beskrevet og vurderet.

Det kan jo være, at din nye seng er iblandt dem, det kan også være, at du finder en, der minder om en af sengene.

Få en bedre søvn i en kontinentalseng

En god kontinentalseng kan give dig en virkelig god søvn. Det kan den, fordi den støtter din krop på de rigtige steder. Det giver kroppen god mulighed for at hvile på den helt rigtige måde. Liggekomforten er helt i top, og de gode materialer sørger for, at sengen er meget holdbar. Du kan derfor have din seng i mange år.

Med sådan en seng giver du dig selv og din eventuelle partner de bedste forudsætninger for at have en god og uafbrudt søvn. Når du får sovet godt om natten, så vil du i langt højere grad kunne klare alle de krav, som hverdagen stiller til dig. du får et godt overskud, når du har sovet helt perfekt.

Der er naturligvis også flere andre faktorer, der spiller ind, når du skal sørge for at gå en god søvn. De fleste kan du gøre noget for selv. Det kan du i hvert fald, når det kommer til at anskaffe dig en ny og god seng.

Written by