Ny bolig, ny indretning

boligindretning

Du har lige købt nyt hus eller lejlighed, og det er måske endda dit første boligkøb. Det hele føles derfor spændende og nyt. Ofte vil et nyt hus eller en lejlighed ikke være perfekt lige fra købet, da der kan være områder, der ikke lige falder i din smag.

Det kan derfor nogle gange være nødvendigt at få malet, få nyt tapet, nye skabslåger, nyt gulv, ny bruser, ny vask og vandhane eller noget helt andet. Det kan hurtigt blive en dyr affære, men ofte er det pengene værd i sidste ende. Du har nu muligheden for, at forme dit hus præcis som du gerne vil have det, så derfor handler det om, at designe og indrette det efter dine egne ønsker.

Skab kontinuitet og ro i dit hjem

Det kan være spændende for nogen, at indrette sin egen bolig selv. Der er ingen, der siger, at du ikke må male væggene med en anden farve eller skifte tapet. Du kan frit skifte de orangebrune klinker på badeværelset ud med nogle mere moderne og lyse klinker, osv. H

vis man gerne vil gå lidt op i sin indretning af boligen, bør man tænke over, hvilken stil man har eller gerne vil have. Det kan hurtigt blive forvirrende at se på, hvis der er minimalistiske elementer i ét hjørne, men en mere retro 60’er stil i et andet hjørne. Skab et hjem, som du kan se dig selv i.

Et hjem, hvor du kan slappe af og nyde æstetikken i helheden af din indretning. Dit hjem skal også gerne afspejle dig som person, så du ikke føler dig som en fremmed i en anden persons hjem.

Den moderne skandinaviske indretning

Mange, der går op i boligindretning og design, finder inspiration i minimalistisk skandinavisk design. Det minimalistiske og skandinaviske afspejler skandinavernes generelle livsstil. Det er oftest travle mennesker, der arbejder meget, og derfor ikke har tid til at gøre rent hele tiden. Det er folk, der skal have ro, når de kommer hjem, og det er det en minimalistisk indretning giver dig. Det ser oftest lyst, rent og pænt ud med simple klassiske farver og design, der ikke ser for kaotiske ud.

Hvis man synes de hvide, grå, brune og sorte farver bliver for kedelige, kan man eventuelt tilføje et hint af farve hist og her – f.eks. med en gul vase i vindueskarmen. Men hvis man begynder at tilføje kraftfulde farver overalt, bryder man den minimalistiske skandinaviske stil.

Gør boligindretning til din hobby

Hvis du begynder at gå så meget op i din indretning derhjemme, at du gerne vil vise det frem til andre, kan du eventuelt oprette en YouTube-kanal, hvor du bl.a. viser og fortæller om din egen boligindretning. Mange kendte bloggere og Youtubere gør det, at de filmer en bid af deres egen bolig eller hele boligen, og fortæller om, hvorfor de har indrettet det på netop denne måde, samt hvor de har købt det forskellige. Man kan få en masse forskellig software til videoredigering, som kan være en hjælp til at lave flotte videoer, som folk gerne vil se.

Written by