Mist aldrig din fodbold igen

fodbold-med-navn

Alle børn er unikke, og alle forældre vil meget gerne give personlige ting i gave til deres børn – dette kan du nu gøre i form af en kvalitets fodbold med navn. Alle fodbolde er håndlavede kvalitets bolde, lavet i top kvalitets materialer, som alle tager fra 4 til 5 timer at producere pr. stk.

Personlig fodbold med dit eget navn

Der til kommer det navne tryk som du vælger at få på din bold, så den bliver helt personlig, dette bruges der alene cirka 20 minutter på at håndtere pr. bold. Når din navne fodbold er trykt med dit navn, smøre vi ventilen så den holder optimalt på luften, derefter imprægneres overflade og syninger – alle fodbolde med navn fra os leveres som noget unikt fuldt oppumpet og dermed helt udrettet så den er klar til spil med det samme. De leveres alle i en kvadratisk kasse, så den for kunden er nem at pakke ind i gave papir.

Flere forskellige modeller at vælge imellem

Der er flere forskellige modeller at vælge i mellem, men en bestseller over dem alle, er fodbold modellen Panna Gold, med navnet trykt i guld tryk, som er den ubetingede mest populære model af fodbold med navn på hos kickmyball.dk. Få trykt navn på dine fodbolde, det er den helt nye løsning lanceret af kickmyball.dk.

Written by