Køb juletræ online og pynt op

Sådan pyntes stuen bedst op til jul

Vi har alle forskellige traditioner, når det kommer til julen. Nogle familier starter allerede med at pynte op til jul i november måned og køber deres juletræ ind tidligt – enten online eller på en stadeplads. Både indenfor i hjemmet, men også udenfor, kan der være tradition for at pynte hele hjemmet med lys i forskellige farver, som et modspil til kulden og den mørke tid, hvor vi alle indimellem godt kan mærke, at det er ved at være et stykke tid siden, vi sidst fik sol på kroppen.

Pynt dine vinduer op til jul

Det allervigtigste til jul – og den ting, som på alle måder er symbolet på julen i hjemmet – er juletræet. Husk, at det skal være et symmetrisk og flot juletræ, som dem du kan købe hos TreeTime (som forøvrigt er en rigtig smart service, hvor juletræet leveres lige til døren).

Men juletræet alene gør det ikke. Du skal også pynte dit hjem op. Både til glæde for dig selv og til glæde for din familie. Du kan bruge snespray til at pynte dine vinduer med. Hvis du har børn, kan du være sikker på, at de vil elske at hjælpe dig med at forvandle vinduerne til vaskeægte snelandskaber.

Der er faktisk ingen grænser for, hvordan du kan pynte dine vinduer. Den kunstige sne kan skabe et meget fint udtryk, hvor du kan lave små gardiner eller måske en snemand. Det vil skabe et fint modspil til dit juletræ, som den del af juleudsmykningen, der skal stå i centrum. Med de fine, udsmykkede vinduer og det grønne, pyntede træ kan du skabe et meget hyggeligt miljø for dig og din familie i julemåneden.

Nisser og nips gør hyggen større

Nisser hører julen til. Du kan pynte både med kravlenisser af pap og papir, og du kan naturligvis sætte nissefigurer rundt omkring i huset og bede dine børn holde øje med, om de opfører sig ordentligt. Det bliver så hyggeligt, når nisserne kommer frem fra gemmerne og gør sin entre. I det hele taget er julen en højtid, hvor du virkelig kan få lov til at pynte op, uden at nogen synes, at du gør for meget ud af det. For du kan ikke gøre for meget ud af julen.

Find roligt dine nipsting frem og lav en skøjtebane af et spejl. Sæt nogle små nisser derpå, og lav et snelandskab af vat. Det vil dine børn elske at være med til. I det hele taget gælder det om at pynte dit hjem på en måde, der gør, at du fornemmer julens varme. Med en passende mængde af nisser og nips og ikke mindst et juletræ som centrum for hele historien, har du i hvert fald gjort dit til, at dette års jul bliver helt fantastisk.

Pas på børn og dyr

Midt i al travlheden og midt i al oppyntningen af stuen skal du huske på, at hele situationen er ny for dine dyr og dine små børn. Pas på, at de mindste børn ikke tror, at pynten er spiselig, og pas på, at din hund ikke går til angreb på juletræet. Vi ønsker jer en glædelig og ikke mindst sikker jul, i selskab med dem I elsker.

 

Written by