Indret din bolig med moderne dansk keramik

Dansk Håndlavet Keramik

Keramik er populært. På designmarkeder og i kunsthåndværkerbutikker kan du finde lækker keramik til enhver smag. Råt, enkelt, moderne og klassisk. Der er noget for alle og i flere prisklasser. Keramik er ikke kun til pynt. De mange dygtige keramikere i Danmark skaber moderne keramik, der både er funktionelt og dekorativt, og køber du kvalitet, kan du have glæde af dine keramikkopper, skåle og vaser i mange år.

Find keramik der passer til din stil

Du behøver ikke lave din stil om for at få plads til keramik. Produkter af keramik fungerer fint som accenter til din eksisterende indretning og kan være det krydderi, der pifter din indretning op og gør den instagram-værdig. Uanset om din stil er nordisk, feminin eller rå, kan du nemt finde keramik, der passer ind. Instagram er en god kilde til inspiration, men er du typen, der kan lide at gå på opdagelse, skal du helt sikkert besøge nogle af de mange designmarkeder, der er rundt i landet. Her kan du finde designs fra upcoming designere og købe helt speciel håndlavet keramik i en kvalitet og udførelse, du ikke finder i kædebutikker og fabriksfremstillede produkter.

Tidløs eller tidstypisk

Hvis du interesserer dig for bæredygtighed, ved du, at tidstypiske produkter hurtigt mister deres appeal. Trends kommer og går, og hvis du kigger på hvad, der var trendy for 10 år siden, virker det forældet og umoderne i dag. Tidstypiske produkter er skabt til hurtigt forbrug og en kort levetid. Det er her-og-nu-produkter, der er beregnet til at skifte ud, og det gør dem til en større belastning, både hvad angår miljø, ressourcer og økonomi. Går du i stedet efter noget tidløst eller klassisk, får du produkter med en lang levetid, som du kan glædes over hver dag. Det gælder indenfor mode men også inden for boligindretning, møbler og keramik.

Køb keramik der kan bruges

Skal vasen rent faktisk bruges til noget, eller skal den bare pynte? Det mest bæredygtige valg er at købe produkter, der kan bruges. En vase der ikke kan holde vand er ikke meget ved i længden. Ved du det ikke på forhånd, kan du ærgre dig over det, når pyntevasen viser sig at lække og giver grimme ringe på sofabordet. En vase der kan være pyntende, pæn og praktisk er et must. En lækker keramikvase skal ikke gemmes af vejen, når der ikke er blomster i den. På samme måde behøver du heller ikke, at gemme dine keramikskåle i et skab. Du kan stille dem fremme på en hylde eller reol, ind til de skal bruges. Så kan keramikken nydes hele dagen, hele året og tager ikke plads i skabene. Hampen Keramik er et eksempel på, hvordan moderne keramik kan designes i tidløs æstetik og med anvendelighed for øje. Og så skal man ikke glemme, at det kunstneriske aspekt ved et produkt jo også kan være en funktion i sig selv. Et spændende design eller udtryk kan glæde og forundre, og et stykke keramik som både er funktionelt, spændende og af høj kvalitet vinder på alle parametre.

Mix og match

Engang skulle man helst have 12 af hver af det samme stel for at være et ordentligt menneske. Det kan selvfølgelig være både praktisk og pænt at kunne dække op til mange, men det betyder ikke, at det hele skal være ensformigt. Find keramik der matcher dit stel. Bland kopperne, find dine favoritter og brug dem. Ting der samler støv på hylderne fordi det kun er til fint brug? Glem det. Ligesom penge først har en værdi når de bliver brugt gælder det også for keramik. Brug din keramik og pas på den. Kommer der skår i glæden er det en anledning til at udvide din samling med flere spændende ting. Sæt yndlingskopperne på bordet og server aftensmaden i en lækker skål. Det kan godt være at Mega Mussel er nutidens Mågestel, men du kan sagtens bruge det sammen med spændende keramik i høj kvalitet. Skab dit personlige look og bland gammelt og nyt. Det skaber et spændende hjem og viser, at du har din egen smag.

Written by