Hvor skal man tage på skiferie?

skiferie til tyskland

Hvor skal man tage på skiferie?

Det kan være svær at finde ud af, hvor man skal tage på skiferie. Der findes rigtig mange forskellige destinationer, som man kan tage til, når man gerne vil på skiferie, og derfor kan det være svært at vælge imellem de forskellige muligheder.
Vil vil derfor på Huset-Inde give dig gode råd til, hvis du står og skal på din første skiferie.

Gode råd til din første skiferie

Hvis du skal afsted på din første skiferie, så kan det være en fordel, at ikke at tage alt for langt væk. Når man vælger en skidestination, som ikke er så langt væk hjemmefra, så kan man nemlig også gøre opholdet kortere, end hvis det f.eks. var en skiferie til en skidestination, som ligger i Frankrig eller Italien.

Skiferie til Tyskland

Her kan man med fordel tage på skiferie til Tyskland. I Tyskland findes der mange smukke og unikke steder, hvor man kan stå på ski. Det kan desuden være en stor fordel, at tge på en skiferie til Tyskland, da Tyskland især er velegnet til børnefamilier, men fungerer også udmærket til både par, grupperejser og mange flere.

Hvor man kan tage på skiferie i Tyskland?

Med en skiferie til Tyskland, så kan man tage på en skiferie til Berchtesgaden, Berchtesgaden består af adskillige mindre ski områder, faktisk så består Berchtesgaden af 6 forskellige ski områder med i alt 50 km pister, og området byder på skiløb for både børn, nybegyndere og øvede skiløbere. Berchtesgaden er en hyggelig by, og her kan man blandt finde en gågade, saltmine,stort badeland og meget meget mere.
De 6 ski destinationer som man finder i Berchtesgaden er alle forbundet af et udmærket bussystem.

I Berchtesgaden finder man som sagt 6 forskellige skiområder, og disse skiområder er Obersalzberg, Götschen, Hochschwartzeck, Jennerbahn og Rossfeld/Zinken.

Hvis man vælger, at tage på en skiferie til Berchtesgaden, så er Obersalzberg, et rigtig godt sted at stå på ski den første dag. Det er nemlig her, at de mindst krævende pister befinder sig, og derfor er stedet også særdeles velgenet til nybegyndere, som gerne vil starte stille og roligt ud med at prøve kræfter med at stå på ski.
Pisterne er beliggende på selve solsiden af bjerget, og her finder man både 4 trælifter og 4 nedfarter, og her er der rigeligt til den første dag, hvor man gerne vil prøve kræfter med ski for første gang. Her er ganske enkelt det perfekte skiområde for begyndere, men stedet er naturligvis også velegnet til de mere øvede skiløbere.

Når først man har fået prøvet kræfter med ski for første gang, og måske er blevet lidt mere dus omkring det med at have ski under sine fødder, så kan man med fordel tage turen til Götschen. Götschen er et rigtig godt sted, når først du har prøvet kræfter med ski et par gang, og stedet er i særdeleshed også attraktiv i forhold til de mere erfarne skiløbere, som der ønsker mere fart over feltet og spænding. Her findes en god og lang “skovtur”, som de kalder det hos Onlineski.dk samt en stejl rød pist. Denne røde piste bliver bl.a. anvendt til de professionelle kvinder ved Super G løbet, som der bliver afholdt hvert år i januar måned.
Du kan desuden to gange om ugen prøve kræfter med skiløb med lysløjpe, dog mod betaling.

Den tredje ud af de seks skidestinationer som man finder i Berchtesgaden er Hochschwartzeck. Hochschwartzeck er skiparadiset for både børn, unge og voksne. Her findes der en del blå nedfarter, som forløber gennem skoven, og for de mere øvede er der røde nedfarter. For de helt små, så er der også en kælkebakke, hvor de helt små rigtig kan hygge sig.

Hvis du gerne vil have mere fart over feltet, så er Jennerbahn området attraktivt for de mere rutinerede skiløbere, og det er også her at de længste nedfarter findes i Berchtesgaden. Her findes der også et stort område til de mindste, og dette område er utrolig gode forhold for børn og nybegyndere.

Det mest snedækkede områder som man finder i Berchtesgaden er uden tvivl Rossfeld/Zinken. Her er der fire lifter, som trækker en op til de gode pister. I Rossfeld/Zinken er der også belliggende en separat snowboardpiste, hvor der også er mulighed boardercross samt funpark.

 

 

 

 

 

 

 

 

Written by