Hold en lækker grillfest

phil-coffman-anV_zgNDZhc-unsplash

Selvom vi går de lidt køligere tider i møde, så skal det ikke stoppe os for at holde en hyggeligt grillfest med lækkert mad. Du skal blot invitere en masse venner over – man kan sagtens holde en grillfest, hvor selskabet sidder indenfor, hvis det er bliver for køligt udenfor. Du skal bare planlægge en hyggelige aften med lækkert mad og dejligt selskab. Hvis du gerne vil arrangerer en grillfest, så kan du i denne gasgrill test måske finde din nye grill. 

Hvordan skal du planlægge?

Til at starte med skal du finde ud af, hvem du gerne vil invitere til din grillfest. Det kan også være en ide at informere dem om, at de ikke skal tage alt for fint tøj på, hvis de skal udenfor nogle gange for at komme ud til grillen. Der er ingen der siger, at du skal servere det helt store festmåltid – simpelt er også lækkert. Du skal jo også selv have tid til at nyde tiden sammen med dine gæster. 

Når du vælger at holde grillfest skal grillmesteren have sin fulde opmærksomhed på grillen. Udpeg en grillmester, der er god til at grille og holde overblikket. Sørg altid for at have et bord ved siden af grillen, så du har plads til at lægge råt og tilberedt kød forskellige steder, så det ikke kommer i kontakt med hinanden. 

Drikkevarerne skal komplimentere maden. Så hvis i fx skal have burger, så er det en god ide at servere øl og sodavand. Men hvis i skal have dyrekølle eller pattegris, så kunne det være lækkert med et glas rødvin. Sørg for at have drikkevarer på køl og løbende servere nye kolde drinks. 

Musik er vigtigt, når du holder en grillfest, så find en højtaler frem med en lækker playliste, der kan skabe en god stemning. Når i er færdige med at spise, kan i måske lave forskellige aktiviteter i form af brætspil, tænde op i bålet og lave snobrød og skumfiduser eller bare sidde og snakke om gode minder og oplevelser. 

Nyd selskabet

Til en grillfest handler ikke altid kun om lækkert mad og hvor godt det er. Vi holder en grillfest for at være sammen med nogle af dem vi elsker og holder af. Gør din grillfest til en aktivitet, hvor dine gæster selv skal deltage i at lave maden. Fx kan de bygge deres egen burger, hvor der er en station med en masse tilbehør, også kan man hente sin bøf ude ved grillen, når man er klar. 

Det behøver ikke være svært eller tidskrævende at holde en grillfest. Det vigtigste er bare, at i nyder hinandens selskab og får en dejlig aften. 

Written by