God og billig frisør i Herning

Frisør Katja Ø i Herning

Når håret synes at være kedeligt og gråt, og det er blevet tid til den store såvel som lille forandring, kan det være en udfordring at vælge den helt rette frisør. Hvad enten man leder efter en fast fristør eller blot en, der kan varetage en enkelt klipning, er det et krævende valg, fordi ens hår spiller en stor rolle af sit generelle udseende. Mange mennesker er meget forsigtige og nervøse med deres hår og ønsker derfor en meget troværdig frisør. Man vil ikke gå på kompromis med kvaliteten, men samtidig kunne det også være dejligt, hvis man ikke skulle betale en bondegård for en toning. Hvis man finder den helt rigtige frisør i Herning, kan der være mange penge at spare, uden at der er noget at komme efter ved resultatet.

Vigtigt at vide om frisørernes prisforskel

Der er ofte stor forskel på prisen på frisørernes behandlinger, og det kan svinge meget i pris selv inden for samme område og by. De store og etablerede frisørsaloner yder ofte et godt stykke arbejde men til en pris i den høje ende af prisskalaen. Disse, som oftest er centralt beliggende frisører, har mange udgifter i form af blandt andet en dyr husleje, hvorfor de er tvunget til at tage flere penge for de forskellige behandlinger. Derimod kan de mindre og mindst lige så kompetente frisører tilbyde billigere priser på behandlinger, fordi de ikke nødvendigvis har en dyr husleje på en af Hernings dyreste adresse at betale. Det vil altså sige, at bare fordi en frisør har en dyr prisliste, er man ikke garanteret et bedre resultat, end man kan få hos en frisør i et privat hjem.

En alsidig frisørsalon med plads til alle

Frisøren, Katja Ø, i Herning er meget mere end blot en frisør. Derfor kan hun være assisterende i mange andre sammenhænge end blot almindelige klipninger. I salonen er der et ønske om alsidighed, hvorfor hun ikke helliger sig ved bestemte ydelser og klippetyper men yder mindre studsninger eller komplette forandringer til alle aldre og begge køn. Der tilbydes også håropsætning, og kundens tilfredshed er højeste prioritet, hvorfor der også er en villighed til at køre ud til kunden. Ydermere kan forskellige opgaver som farvning, reflekser, retning af bryn, vipper, hårfjerning og et væld af øvrige opgaver i samme dur også klares. Læs mere her: https://katjaoe.dk/

Der er garanti for, at frisøren – med den 4-årig officielle frisøruddannelse og erfaring fra nogle af de største og mest anerkendte frisørsaloner i Herning – har den rette viden om hårtyper, klip og styling, så man kan få den bedst tænkelige frisure.

Hvis man gerne vil finde en dygtig frisør i Herning, som giver et flot resultat til langt billigere priser, så er Katja Ø det rigtige valg. Salonen ligger centralt i Herning i frisørens eget hjem, og man er altid meget velkommen til at kigge ind forbi. Man bliver mødt af en venlig og imødekommende frisør, som vil hjælpe med tidsbestilling eller vejledning til ny frisure, hvis det er det, man ønsker.

Anmeldelse
Dato:
Beskrivelse:
God og billig frisør i Herning
Bedømmelse:
51star1star1star1star1star
Written by