Gaveguide til hende: Giv en personlig gave til én du holder af

Blomster Gave Frederiksberg

Er du på jagt efter gode idéer til et særligt gavekøb til kæresten, et familiemedlem eller din søde veninde, og har du svært ved at finde det helt rigtige? Hvad ønsker hun sig, eller hvad vil falde bedst i hendes smag? Det kan være svært at finde lige den ting, som med garanti vil falde i god jord, men med denne gaveguide kommer vi med forslag til, hvad der med stor sandsynlighed både vil være den oplagte gaveidé, men samtidig også vil udstråle, at den personligt er udvalgt af dig til hende.

 

Det skal du give hende i gave:

Blomster

Blomster går aldrig af mode, og dem kan man aldrig få for mange af. Det gode ved blomster er, at de findes i uendelige muligheder i farve, art, priser og så videre, hvilket giver bred mulighed for at vælge en buket, der egner sig til ens eget gavebudget, men som også kan sammensættes ud fra gavemodtagerens smag og stil. Blomster kan både købes i fysiske butikker, hvor blomsterhandleren står klar til at hjælpe dig og med garanti har sans for at forstå dine behov og ønsker for det rette farvevalg, anledning og budget.
Er du mere til at sidde derhjemme i sofaen og kigge rundt på de mange muligheder og kombinationer af blomsterbuketter, kan du også bestille blomster online. Et af de steder, hvor du kan købe blomster på Frederiksberg, er online hos Amagerblomster.dk. Med et bredt udvalg af indbydende- og farvestrålende billeder, bliver det store sortiment af blomster til enhver lejlighed præsenteret, og her kan du bruge den tid, du har behov for, for at vælge den helt personlige buket.

En fotobog

En fotobog er uden tvivl en personlig gaveidé, og den bliver næsten ikke mere personlig end det. Om gaven skal gå til din mor, en gammel ven eller en god kollega, er en fotobog en gave, der holder for evigt, som rummer en masse fælles minder og som bare ikke bliver mere personlig udvalgt.
En fotobog kan man lave på flere måder. Mange firmaer tilbyder online at dekorere og designe din fotobog for dig, og alt hvad du skal gøre er, at uploade dine billeder online og vælge format og eventuelle farvevalg på billederne og sende ordren afsted. Nogle gange kan du være heldig at finde en rabatkode til firmaet.
En anden mulighed er at lave den selv, for at sætte et ekstra personlig præg på bogen. Har du billeder til at ligge i fotoalbums, eller har du fremkaldt tidligere feriebilleder eller andre minder, så klip ud og lim i en skrabbog, som du kan købe hos en lokal fotohandler. Her kan du tilføje farverige tekster og andre papirs udklip. En oplagt gaveguide, der på alle parametre er personlig.

En oplevelse

En oplevelse kan være mange ting. Det kan være en tur på restaurant, et ophold med overnatning, en skønhedsbehandling og så videre. Mange firmaer tilbyder gavekort, hvor oplevelsen på forhånd er arrangeret, og alt du skal gøre er, at udvælge den oplevelse, du mener, at din gavemodtager vil synes bedst om. Oftest kan sådanne ophold løbe op i et stort beløb, og derfor er der også den mulighed, at man selv kan lave oplevelsen. Det gør det både billigere, men også mere personligt langt hen af vejen. Det kunne fx være et hjemmelavet gavekort, hvor man tilbyder en lækker gang brunch, som man selv laver. Eller det kan være hjemmewellness, hvor man giver hende et fodbad, massage, lakerer hendes negle, sætter hendes hår op osv. Det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvorledes du selv kan lave en personlig oplevelse og give i gave.

Et abonnement på magasiner

Måske det ikke umiddelbart hører under den mest personlige gave af slagsen, men det kan på den anden side godt ende med at være en gave, der falder i rigtig god jord. Alt du behøver at vide er, hvilken stil og præference for genre, som din gavemodtager har. Går hun op i madlavning, boligindretning eller måske mode eller sport, så findes der et vælg af magasinabonnementer, hvor man til gode priser kan give en gave, der vil falde i vedkommendes interesse og smag. Måske din veninde snart skal giftes, eller din søster er gravid, så er et abonnement på magasiner, der omhandler bryllupper eller tiden inden-, under- og efter graviditeten en oplagt gaveidé. Det viser også, at du kender din mor, veninde eller hvem der nu må ende med at få gaven.

Written by