Få lavet nogle skræddersyede skabslåger til dit soveværelse

shutterstock_719005726

De fleste har meget brug for plads til opbevaring. Alle de mange ting, som vi ikke bruger i hverdagen, men som er gode at have, når vi skal bruge dem. De skal ikke stå fremme eller fylde op i vores almindelige skabe og skuffer.

Det er ret praktisk at have alle disse sager opbevaret på en måde, så det ikke fylder for meget, og så det ikke forstyrrer øjet. Det kan gøres ved at bygge et skræddersyet skab med nogle gode låger til. Det kan blive en meget elegant løsning, som på ingen måde skæmmer rummet.

Byg et skab

Hvis du for eksempel har en kælder eller et loftrum, så er det oplagt at udnytte en hel væg til at bygge en skræddersyet skabsvæg på. I et relativt stort hus kan du nok finde en væg eller to, som kan bruges til det formål.

Du kan enten bygge skabsvæggen selv eller få en håndværker til at gøre det. Det er så fint med nogle gode hylder, så du kan arbejde i højden og få lagt en masse forskellige ting ind på dem.

Har du ikke lige sådan en hel væg i et rum, som du ikke bruger så tit, så må du finde pladsen et andet sted. Det kan for eksempel være under en skråvæg, hvor pladsen ellers er vanskelig at bruge til noget fornuftigt. Det er en praktisk måde at udnytte pladsen på, og det kan oven i købet komme til at se godt ud.

Få bygget nogle skræddersyede låger til

Til den skræddersyede skabsvæg kan du få bygget nogle pæne låger til. De kan selvfølgelig ikke fås i standardmål, så de må nødvendigvis også blive lavet efter mål. Du kan for eksempel se her på Jyllandsposten.dk, hvor flot og praktisk sådan en løsning kan være. Og også, hvem der kan levere lågerne.

Samme koncept kan selvfølgelig bruges, hvis du gerne vil bruge hele den ene væg i soveværelset som klædeskab. Så får du både god plads og en vis overskuelighed i alle dine ting. Hertil kan du få konstrueret nogle skabslåger eller nogle skydedøre, som udgør en samlet og jævn overflade. Der nærmest går i et med væggen.

Gem dit tøj, dine sko eller dit rod bag en skabsvæg. Det er smart og det er praktisk. Og med de rette skræddersyede skabslåger, så kan det faktisk også komme til at se godt ud.

Written by