Få et mere intimit forhold med en dobbeltdyne

Få et mere intimit forhold med en dobbeltdyne

Når du er i et forhold, så har I typisk meget fokus på hinanden og på jeres forhold i begyndelsen af forholdet. Det er helt naturligt, når I er nyforelskede og ser verden med lyserøde øjne.

Senere vil det almindeligvis være sådan, at hverdagen tager mere og mere over. Det er ikke nødvendigvis en krise, det er bare helt almindeligt.

Når det sker, så er det vigtigt for jeres forhold, at I gør noget aktivt for at holde jeres forelskelse i live. Når I går det, så er der større chancer for, at jeres forhold bliver ved med at være kærligt og intimt.

Hvad kan I gøre for at pleje jeres forhold?

Der er heldigvis meget, der kan gøres for at holde liv i jeres forhold. Prøv at huske på, hvad I gjorde i begyndelsen af jeres forhold, som gjorde jer begge to glade. Tænk også på at finde på noget nyt t gøre sammen.

Det kan være små ting i hverdagen, som viser, at I har øje for hinanden. En blomst, et kys eller et sødt ord. Det behøver ikke at være det store og vilde. Af og til kan I så gøre lidt mere ud af det. Det kan være at tage på en weekendtur, at planlægge en ferie, at tage ud og opleve noget kulturelt, at tage ud at spise – eller at bestille take away og nyde det i sengen.

Lig sammen under en dobbeltdyne

Det er også meget essentielt for jeres samliv, at I har noget intimitet. Det er super vigtigt at holde gang i det. Også når hverdagen og den almindelige træthed sætter ind. Det kan I holde liv i på flere måder. En god måde at gøre det på er ved at have en dobbeltdyne af ligge under.

Når I ligger sammen i sengen under den samme dyne, så vil I fysisk komme meget tæt på hinanden. Det vil kunne øge jeres lyst til at komme endnu tætte på hinanden.

Hvis I gerne vil have en dobbeltdyne af god kvalitet, så kan du se nogle rigtig gode eksempler på sådan nogle hos søvneksperterne. Det er vigtigt at have en god dobbeltdyne, som I begge to kan trives under. Det kan være varmt at ligge to personer under den samme dyne, så derfor bør I vælge en dyne, som er godt tempereret.

Afsæt tid til fælles aktiviteter

Selv om I nok hver især har et travlt program, så skal I gerne kunne finde tid til at lave nogle ting sammen, som er hyggelige. Det er opbyggende for jeres forhold. Hvis I ikke er så gode til at huske det, så må I simpelthen sætte det i skema, sådan at I får afsat noget tid til det.

I kan jo passende skiftes til at finde på, hvad I skal lave. Så er der også større chancer for, at I får gjort noget forskelligt og også noget, som begge parter synes, er sjovt eller interessant. Gode oplevelser er det, der skaber gode minder, og det kan være med til at styrke jeres forhold.

Written by