Derfor kan du med fordel investere i bolig i Spanien

hus-i-spanien

Spanien er et utroligt mangfoldigt land, som ikke uden grund er mange turisters favoritdestination. Udover varmen og de mange solskinstimer, som landet tilbyder, har Spanien en helt speciel kultur, som vil skinne igennem uanset hvor i landet du befinder dig. Dog er der stor forskel fra storbyerne til de mindre kyst- eller bjergbyer, og du finder alt fra moderne og travle metropoler over hyggelige og autentiske gamle landsbyer til smuk og frodig natur og lange kyststrækninger med hvide sandstrande. Altså er der massevis af gode grunde til at besøge Spanien, og det vælger mange mennesker også at gøre – igen og igen.

Tag til Spanien så meget, du kan og vil

Hvis du ofte rejser til Spanien, og hver gang lejer dig ind i en feriebolig eller på et hotel, er der god grund til at købe din egen bolig i landet. Ved at investere i bolig i Spanien kan du rejse til landet, så meget du lyster, uden at skulle tænke over indkvartering – for du har dit eget hus eller lejlighed, som bare står og venter på, at du kommer tilbage. Køb hus i Malaga, hvis du er til lune himmelstrøg, alletiders kulinariske oplevelser, hav, frisk luft og en dejlig, tilbagelænet og afslappet kultur og atmosfære.

Udlej boligen, når du ikke selv bruger den

En af grundene til, at et huskøb i eksempelvis Malaga kan ses som en investering er, at du kan udleje den som feriebolig, når du ikke selv bruger den. Du kan eventuelt forsøge at få en aftale i hus med andre danskere, der også ofte rejser til Malaga, således at du kender lejerne, og ved, at de behandler huset ordentligt. På den måde får du lidt indtjening ind, når huset alligevel bare står tomt, og du opbygger en god relation med lejerne, som til gengæld får en lejebolig, de kender, og en udlejer, de kan stole på. Ren win win for begge parter.

Arbejd hjemmefra under Spaniens lune himmelstrøg

I takt med at teknologien udvikler sig bliver der flere og flere arbejdsopgaver, der kan varetages hjemmefra eller på farten. Ofte skal der blot internet og en computer til, og så kan man klare de fleste af ens arbejdsopgaver. Hvis du har et job, som egentlig tillader dig at arbejde fra hvor du vil, hvorfor så ikke fordybe dig foran computeren under lune himmelstrøg og med en kande forfriskende sangria inden for rækkevidde? Du kan endda overveje at flytte permanent til Spanien, hvis dit privatliv tillader det, og derved få det optimale ud af den spanske kultur og landets mange muligheder. Har du familie, kan du forsøge at overtale dem til at flytte med – der findes for eksempel mange internationale skoler i Spanien, hvor børnene kan lære det, de har brug for, og mon ikke din mand eller kone også kan finde et job i Spanien, eller gøre som dig og arbejde hjemmefra? Ikke nok med at I vil få en lækker livsstil, så vil I også få mere tid til hinanden og familien. Win win for alle!

Written by