Batteri til iRobot Roomba

Batteri til irobot roomba

iRobot Roomba robotstøvsuger

Robotstøvsugeren er kommet for at blive – det er en ting vi kan sige med sikkerhed. En robotstøvsuger er nemlig utrolig praktisk, hvis man både gerne vil undgå at få støv i lungerne mens man støvsuger, men samtidig er det jo også praktisk at kan få støvsuget, mens at man f.eks. er på arbejde.

Det med at man kan sætte robotstøvsugeren i gang mens at man er på arbejde er en væsentlig fordel for mange familier, hvor støvsugningen måske ikke lige står først for på prioritets listen. Det med at man kan programmere robotstøvsugeren til at kunne støvsuge på forskellige tidspunkter, er en smart løsning, så man altid kan have et rent hjem, uden at man bliver forstyrret af larm fra støvsugeren eller lign.

Batteri til iRobot Roomba robotstøvsuger og vedligehold

Hvad så med batteriet på sådan en iRobot Roomba robotstøvsuger? Som beskrevet er en af de væsentligste fordele ved sådan en iRobot Roomba robotstøvsuger, at den kan støvsuge og holde hjemmet rent, når man enten er på arbejde eller hjemmefra.

Det kan også betyde, at man faktisk helt kan komme til at glemme, at man har sådan en rengørings hjælp i hjemmet, men det kan faktisk blive en dyr bekostning, hvis man helt glemmer sin robotstøvsuger.

Man skal nemlig huske på, at holde sin robotstøvsuger ren for snavs og hår.
En ren robotstøvsuger bruger nemlig væsentlig mindre batteri, og de fleste producenter har forskellige anbefalinger til, hvordan du kan få batteriet til at holde længst. Batteriet på en iRobot Roomba kan nemlig holde væsentlig bedre hvis man jævnligt sørger for at fjerne hår og andet skidt fra både støvsugerens børster og hjul.

Hvis man ikke sørger for at rengøre robotstøvsugeren, som man skal, så bruger robotstøvsugeren mere batteri på at få børsterne til at dreje rundt.

Hvis uheldet er ude, og ens iRobot Roomba robotstøvsuger ikke længere kan holde på strømmen, så findes der heldigvis en lang række forhandlere, som der forhandler billige batteri til irobot roomba. Et nyt batteri behøver nødvendigvis ikke at koste en formue – der er naturligvis forskel på de forskellige iRobot Roomba modeller, og hvor stor kapacitet, som de forskellige modeller besidder, og dette kan også afspejle sig i priserne.

Vedligehold af robotstøvsuger

Hvad kan man så helt konkret selv gøre for at vedligeholde sin robotstøvsuger? Faktisk så anbefaler de fleste producenter at man udfører regelmæssig vedligeholdelse af sin robotstøvsuger. Dette indebærer, at man skal huske at se efter de gule og grønne dele – disse er nemlig beregnet til at blive fjernet og rengjort.

Samtidig bør man tømme støvbeholderen og rengøre børster efter hver brug, hvis det er muligt. Opsamling af meget hår kan beskadige robotstøvsugerne eller dit gulv permanent, og derfor anbefaler producenterne også, at man rengør børstelejerne og børstehætterne regelmæssigt.

Som regel, så medfølger der også et rengøringsværktøj, så man nemmere kan fjerne hår fra børsterne.

En god idé er samtidig også at spørge hos forhandleren, hvad man kan gøre for at vedligeholde sin robotstøvsuger på den bedst mulige måde, så man både får maksimal udnyttelse af selve robotstøvsugeren, men også batteriet.

 

 

 

 

Written by