Alt i hegn: elhegn og panelhegn til gården

Hegn

Bor man på en gård, hvor man råder over store arealer og mange husdyr, bliver man nødt til at gøre det så let at holde styr på det hele som muligt. Det gør man blandt andet ved at sørge for, at ens dyr er ordentligt indhegnet, så man altid ved, hvor de befinder sig. Et hegn er derfor yderst vigtigt, og her kan man blandt andet vælge mellem elhegn og panelhegn. Besøg www.pithegn.dk for alt i hegn.

Når man skal have nyt hegn, er det vigtigt, at man vælger den rette type. Man skal have ting som vedligeholdelse, udseende og funktion i mente, når man skal træffe beslutningen om, hvilket hegn man skal vælge. Derfor kan det være en fordel at sætte sig ind i alt i hegn, så man kan få styr på alle de forskellige muligheder, man har, før man tager den endelige beslutning.

Fordelene med henholdsvis elhegn og panelhegn er, at et elhegn er diskret og praktisk, mens et panelhegn især vinder på at være stort set vedligeholdelsesfrit. Hvilket hegn, du skal vælge, er derfor i sidste ende helt op til dig selv, men er du alligevel i tvivl, så læs videre her:

Et elhegn er en stor fordel, hvis man har mange husdyr, fordi de er diskrete og falder i ét med naturen. Det vil sige, at dine dyr, som nok går frit rundt på en mark, vil være sikkert indhegnet og ikke kan løbe væk. Et elhegn fungerer desuden til de fleste dyr på gården. Man behøver dog ikke at have hverken køer, heste, får eller andre dyr for, at det kan betale sig med et elhegn. Det er også en fordel, hvis man har en mark, der ligger tæt på en offentlig vej, så man kan forhindre, at uvedkommende går rundt inde på marken.

Panelhegn fungerer rigtig godt på selve gården. For eksempel for at indhegne haven eller indkørslen. Panelhegn kan også fås diskrete, så de passer lige ind på gården, men samtidig er praktiske.

Written by